Meny Stäng

Välkommen till EaglesGaming

Hem Forum Information Välkommen till EaglesGaming

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #106
  SilverHart
  Keymaster

  Välkommen till EaglesGaming!

  Vilka är vi? EaglesGaming är en ideell förening som jobbar för en bra samlingspunkt kring datorspel för såväl gammal som ung. EaglesGaming anordnar årligen Lan och tävlingar för föreningens medlemmar samt driver spelservrar och teamspeak3.

  Varför kan du bara se den här tråden? För att få tillgång till vårt forum och för att kunna skapa/läsa/svara på trådar, måste du registrera dig på hemsidan och föreningens registreringssida hos sverok. Har du tidigare varit registrerad behöver du troligtvis förnya ditt medlemskap i föreningen(Fortsätt till Level 2?).

  Fortsätt till Level 1? Registrera dig på hemsidan på denna Länk.

  Fortsätt till Level 2? Vill du få full tillgång till vårt forum, påverka hur servrar och annat fungerar måste du registrera dig i vår förening på denna Länk.

  Du måste även årligen förnya ditt medlemskap på föreningssidan för att fortsättningsvis ha tillgång till forum och funktioner.

  Varför skulle jag bli medlem i föreningen? Som medlem stödjer du communityn och föreningen så vi kan fortsätta driva roliga spelservrar och en trygg samlingspunkt med bra stämning. Du får även tillgång till det mesta inom EaglesGaming så som teamspeak med egen kanal om du behöver, spelservrar, diskussionsforum, Lan mm.

  Äsch, jag ville bara diskutera en ban! Om du blivit bannad på våra servrar så behöver du inte registrera dig på föreningssidan utan det räcker att registrera sig på hemsidan (Fortsätt till Level 1) för att Kommentera/överklaga bannen. Missa inte att läsa den viktiga tråden högst upp i banforumet som förklarar hur du går tillväga för att vi ska ta upp din ban innan du postar din tråd i banforumet.

  Slutord
  Vi på EaglesGaming hoppas du kommer att trivas hos oss.

  • Detta ämne redigerades för 2 år, 9 månader sedan av SilverHart.
  • Detta ämne redigerades för 1 år, 3 månader sedan av Eagle.
  • Detta ämne redigerades för 1 år, 3 månader sedan av Eagle.
  • Detta ämne redigerades för 1 år, 3 månader sedan av Eagle.
  #800
  Eagle
  Keymaster

  Här kan ni registrera er.
  https://ebas.sverok.se/blimedlem/8067

  • Det här svaret redigerades för 1 år, 3 månader sedan av Eagle.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.